Grattis till vinnarna

På handelsbanken.se/börsrum presenterade vi under veckan fyra olika spreadar som vi tycker är intressanta just nu. Ni fick sedan via en omröstning möjlighet att avgöra vilken av dessa spreadar vi skulle börsnotera ett Spreadcertifikat på – resultatet blev Nickel mot Koppar.

Vinnarna med de bästa motiveringarna blev:

Marcus       
"Film ökar min aptit på popcorn, vilket i sin tur ökar efterfrågan på majs. Stiger priset på majs ökar spreadcertifikatet majs/soja i värde."

Danne        
"Min tro har slagit fel på Brasilien och Rio, skulle vara kul att få trösta sig med lite bio :-)"

Håkan        
"För att ta paus från vardagens handel vill jag se en bio med frun kl nio, ta en glögg med mandel och få popcornskålens andel."

Ola          
"Om upplevelser och service får råda, så står Handelsbanken & SF Bio för det båda."

Britt               
"Fick ej åka med till Rio, får bli nöjd med bio.Jag är inte ung och blond, men har tjänat pengar på min bioteknikfond."

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post.

Tävlingsregler
Gäller 2014-11-05 -- 2014-11-11
För att kvalificera dig till tävlingen måste du delta i omröstningen ”Vilket Spreadcertifikat vill du kunna handla?” på www.handelsbanken.se/börsrum och dessutom motiverar med max 25 ord varför du ska vinna ett presentkort på SF Bio till ett värde av 200 kronor. Fem vinnare kommer att utses. Tävlingsbidragen bedöms av en jury bestående av Kristin Gulliksson, Andreas Lilja, Sebastian Bäckström, Lina Olsson Handelsbanken. Juryns beslut kan ej överklagas. För att deltaga i tävlingen måste du vara minst 18 år. Vinnarna meddelas per e-post och presenteras även på www.handelsbanken.se/börsrum. Vinsten kan inte ändras, vad avser innehåll och omfattning. Handelsbanken behandlar lämnade personuppgifter för att kunna genomföra och administrera tävlingen. Anställda på Handelsbanken och SF Bio får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer (0)

Ogiltig e-postadress

Läs fler inlägg på Börsflödet