Grattis till vinnarna

Kristin Gulliksson

Under veckan har vi här på Handelsbanken Börsrum samt på eventet Nordnet Live den 10 februari presenterat fyra olika spreadar som vi tycker är intressanta just nu. Ni fick sedan via en omröstning möjlighet att avgöra vilken av dessa spreadar vi skulle börsnotera ett Spreadcertifikat på – resultatet blev Olja mot Guld.

Vinnarna med de bästa motiveringarna blev...

Jan
”För att öka gapet i Spreadcertifikatet, ett SF biobesök är kravet”

Stephen
”Vi har precis gift oss, ett biobesök vore väldigt trevligt”

Ylva
”Växla från surfandet med mys framför bioduken i väntan på en ljusnande framtid”

Marcus
”Jag vill vinna biobiljetter för att jag har ett stort intresse för investeringar och tänker använda avkastningen från Spreadcertifikat till att köpa popcorn”

Johanna
”Jag har precis träffat en söt kille som jag gärna tar med på bio, hjälper ni mig :-) ?”

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post

Tävlingsregler
Gäller 2015-02-05 -- 2015-02-10

För att kvalificera dig till tävlingen måste du delta i omröstningen ”Vilket Spreadcertifikat vill du kunna handla?” på www.handelsbanken.se/börsrum och dessutom motiverar med max 30 ord varför du ska vinna ett presentkort på SF Bio till ett värde av 200 kronor. Fem vinnare kommer att utses. Tävlingsbidragen bedöms av en jury bestående av Kristin Gulliksson, Andreas Lilja, Cecilia Karlsson, Lina Olsson Handelsbanken. Juryns beslut kan ej överklagas. För att deltaga i tävlingen måste du vara minst 18 år. Vinnarna meddelas per e-post och presenteras även på www.handelsbanken.se/börsrum. Vinsten kan inte ändras, vad avser innehåll och omfattning. Handelsbanken behandlar lämnade personuppgifter för att kunna genomföra och administrera tävlingen. Anställda på Handelsbanken och SF Bio får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer (0)

Stängt för kommentarer för tillfället.

Läs fler inlägg på Börsflödet