Grattis till vinnarna

Kristin Gulliksson

Sedan den 2 mars har vi här på Handelsbanken Börsrum samt på två event, Stora Placeringskvällen med Privata Affärer den 4 mars och Avanza forum den 11 mars presenterat fyra olika spreadar som vi tycker är intressanta just nu. Ni fick sedan via en omröstning möjlighet att avgöra vilken av dessa spreadar vi skulle börsnotera ett Spreadcertifikat på. Resultatet blev Peab mot NCC som fick hela 49 procent av rösterna, klart före alternativet Lång WTI Olja mot Kort Brent Olja som fick 28 procent av rösterna.

Vinnarna med de bästa motiveringarna och därmed vinnare av ett presentkort på Linas matkasse blev...

Lill-Marie
"Min make till skogen med sin motorsåg från Husqvarna går, jag i huset med dammsugaren från Electrolux rår. Hoppas denna matkasse jag får, jag vill gå ut det är vår" 

Helena
"En påse mat, för en lat, pling pling redan klart!"

Ewan
"Slippa stå och pinas, skicka mig en Linas"

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post.

Tävlingsregler
Gäller 2015-03-02 -- 2015-03-11

För att kvalificera dig till tävlingen måste du delta i omröstningen ”Vilket Spreadcertifikat vill du kunna handla?” på www.handelsbanken.se/börsrum och dessutom motiverar med max 30 ord varför du ska vinna ett presentkort på Linas Matkasse till ett värde av 299 kronor. Tre vinnare kommer att utses. Tävlingsbidragen bedöms av en jury bestående av Kristin Gulliksson, Andreas Lilja, Cecilia Karlsson, Lina Olsson Handelsbanken. Juryns beslut kan ej överklagas. För att deltaga i tävlingen måste du vara minst 18 år. Vinnarna meddelas per e-post och presenteras även på www.handelsbanken.se/börsrum. Vinsten kan inte ändras, vad avser innehåll och omfattning. Handelsbanken behandlar lämnade personuppgifter för att kunna genomföra och administrera tävlingen. Anställda på Handelsbanken och Carolinas Matkasse AB får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kommentarer (0)

Ogiltig e-postadress

Läs fler inlägg på Börsflödet