Vill du ta del av det senaste som händer inom Strukturerade placeringar?

Kristin Gulliksson

SPIS är en branchorganisation för Strukturerade placeringar i Sverige. SPIS vill nu genom ett nyhetsbrev förbättra kommunikationen kring Strukturerade placeringar med intressenter och allmänheten. Läs intervjun med Stefan Sonnerstedt som är chef för SPIS och anmäl dig till utskicket.

Varför har ni startat ett nyhetsbrev?
- SPIS huvuduppdrag är att kontinuerligt öka kunskapen och förtroendet för strukturerade placeringar. Nyhetsbrevet är ett verktyg i det arbetet. Vi vill genom nyhetsbrevet kommunicera kring och öka kunskapen om produkterna och SPIS arbete. Genom nyhetsbrevet kan vi nå ut till fler intressenter och informera om marknadsdata och annan värdefull information, till exempel om vad som händer på marknaden för strukturerade placeringar i Sverige.

Vad kommer nyhetsbrevet innehålla?
- Ambitionen är att bjuda på en intervju i varje nyhetsbrev med en person som har en viktig roll för utvecklingen av vår marknad. Förutom marknadsinformation så som volymer, produktfördelning kommer vi att informera och sammanfatta det senaste som händer avseende EU-regelverken MIFID II och PRIIPs. 

Hur var responsen på det första nyhetsbrev som skickades ut i januari?
- Bra. Men för få känner till det. Viktigt är att sprida information om att nyhetsbrevet och göra det mer känt. Självklart vore det kul om nyhetsbrevet blev en "snackis".

Vad innehåller nästa nyhetsbrev för april?
- Det är en blandning av nyheter, bland annat information om marknadsstatistik för de första tre månaderna och vår granskning av medlemmarnas marknadsföringsbroschyrer. 

Hur ofta skickas nyhetsbrevet ut?
- Minst en gång i kvartalet. Vi kommer också att skicka ut nyhetsbrev om det händer saker i vår omvärld som vi vill kommunicera kring. 

Till vem riktar sig nyhetsbrevet?
- Den främsta målgruppen är distributörer och rådgivare, men även journalister. Vi vill öka deras kunskap om placeringsformen Strukturerade produkter.

Hur prenumererar jag på nyhetsbrevet?
- Det är enkelt. Klicka på länken och anmäl dig så får du nyhetsbrevet till din e-mail: http://www.anpdm.com/form/48435E4371464B5E4371/44405E46754743514571

Om SPIS
SPIS är en branschorganisation som verkar för tydlighet, jämförbarhet och förståelse för sparformen strukturerade placeringar.

Läs mer: http://www.strukturerade.se/om-spis/

Kommentarer (0)

Stängt för kommentarer för tillfället.

Läs fler inlägg på Börsflödet