På dagens agenda

Innan börsöppning kommer rapporter från bland annat; Alfa Laval (07.30), BillerudKorsnäs (07.00), Inwido (07.30), Lindab (07.40) och Mycronic (08.00). Höjdpunkten på makroagendan är räntebeskedet från Riksbanken (en sänkning väntas). Vi får även detaljhandelssiffror från Sverige, samt konsumentförtroende, husprisindex och orderingång på varaktiga varor i USA under eftermiddagen.

Helsingforsbörsen kommer UPM med kvartalsresultat innan börsöppning och innan öppningen i New York rapporterar BP, Paccar, Pfizer och Whirlpool. Facebook och Gilead rapporterar efter stängning.

På onsdag kommer räntebesked i USA och under torsdag får vi preliminär data på den amerikanska tillväxten i kv3. Det mest intressanta på fredag är preliminär KPI för eurozonen och Chicago PMI.


Den mest intensiva rapportveckan är avklarad, men även i veckan duggar kvartalsrapporterna tätt. På onsdag kommer Aarhus, Indutrade, Lumi, SCA och Unibet. På torsdag är det dags för Novo Nordisk och SOBI. På fredag är det lugnt.Läs fler inlägg på Börsflödet