Handla i Handelsbanken

Depå, ISK eller kapitalförsäkring? I Handelsbanken kan du handla värdepapper på det sätt som passar dig bäst.


Depå

Vi har flera olika typer av depåer, beroende på hur aktiv du är eller vill vara med ditt sparande. Vilken eller vilka passar dig? Depåguide (öppnar i nytt fönster)


Investeringssparkonto - ISK

Investeringssparkonto är en sparform för dig som vill investera i aktier, fonder eller andra finansiella instrument utan att behöva deklarera för enskilda transaktioner. Investeringssparkonto (öppnar i nytt fönster)


Kapitalförsäkring

För dig som vill spara i aktier, värdepapper och fonder utan kapitalvinstbeskattning och kunna styra ditt kapital via gåva eller förmånstagare utan testamente. Kapitalförsäkringar (öppnar i nytt fönster)


Marknadsinformation och analys

Som depåkund i Handelsbanken har du tillgång till Marknadsinformation på webben. Här når du vår topprankade analysdatabas och ett portföljverktyg som du kan anpassa till dina behov. Marknadsinformation (öppnar i nytt fönster)


Börsrummet

Börsrummet är forumet för dig som är intresserad av olika marknader. Här samlas våra experter för att utbyta idéer och affärsmöjligheter i Börsflödet. Du kan själv delta och göra din röst hörd via omröstningar i Röstningscentralen. I Börsrummet presenterar vi hela vårt börshandlade erbjudande, såväl aktier som certifikat och ETF:er. Vill du lära dig mer om olika marknader och börshandlade produkter kan du göra ett besök i Kunskapsbanken.